Ohita ja siirry sisältöön

ILMAINEN toimitus Suomeen 🚚

Maksa myöhemmin Klarnan kanssa 💳

Tilaaminen ja toimitus

Tilaaminen ja toimitus

Varmistaaksemme, että voimme veloittaa tuotteistamme kohtuulliset hinnat, olemme päättäneet toimittaa tuotteet suoraan toimittajalta. Näin voimme säästää merkittävästi kuljetus-, varastointi-, pakkaus- ja toimituskustannuksissa ja tarjota tuotteita kohtuulliseen hintaan.

Tuotteemme toimitetaan sinulle suoraan toimittajalta. Sen vuoksi Suomeen toimitettavien tilausten keskimääräinen toimitusaika on 10-25 päivää.

Huomautus: kauhean Coronaviruksen vuoksi se voi tällä hetkellä kestää muutaman päivän pidempään. Pyrimme toimittamaan 25 päivän kuluessa. Toivomme ymmärrystänne.


Aina ilmainen toimitus

Me huolehdimme jokaisen tilauksen toimituskuluista. Kaikki tuotteemme toimitetaan 100 % ILMAISEKSI kotiisi. Minimitilausmäärää ei vaadita.

Seuraa tilaustasi

Jos olet tehnyt meille tilauksen, voit helposti seurata pakettisi saapumista verkossa muutaman päivän kuluttua tilauksen lähettämisestä.

Klikkaa tästä seurataksesi tilaustasi >>

Kysymyksiä tilauksestasi?

Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi? Todennäköisesti et ole ensimmäinen, joka kysyy tätä kysymystä. Tarkista siis ensin UKK-sivulta, onko kysymyksesi mainittu siellä. Jos ei, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Ilmainen toimitus

Asiakkaat Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa hyötyvät nyt ILMAISESTA toimituksesta!

Tyytyväisyystakuu

Sovellamme 100 %:n tyytyväisyystakuuta, koska olemme todella tyytyväisiä vasta, kun myös asiakas on.