Ohita ja siirry sisältöön

ILMAINEN toimitus Suomeen 🚚

Maksa myöhemmin Klarnan kanssa 💳

Palautus

Etkö ole tyytyväinen tilaukseesi? Olemme hyvin pahoillamme ja haluaisimme kuulla, mitä voimme tehdä, jotta olisit onnellinen.

Voit palauttaa tilauksesi enintään 14 päivän kuluessa, ja varmistamme, että ostohinta hyvitetään pankkitilillesi 5 työpäivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.*

Palauttaa

Sinun on otettava etukäteen yhteyttä Bovuma, jos haluat palauttaa tuotteen. Tämä voidaan tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@bovuma.com.

Bovuma lähettää sinulle tarvittaessa palautuslomakkeen sähköpostitse.

Olet vastuussa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista postikuluista, jotka voivat vaihdella. Palauta siis aina tuotteesi jäljitettäväksi! Toimituskuluja ei palauteta.

Jos palautat artikkelin tai artikkeleita, joiden arvo on yli 20,- €, Bovuma suosittelee käyttämään ostovakuutuksen sisältävää toimitusta. Bovuma ei voi taata, että palautettu tuote(t) saavuttaa kumppanin.

Palauttaa tiekartan.

 

 • Vaihe 1: Täytä palautuslomake.
 • Vaihe 2: Lähetä tilauksesi.Lähetä tuotteet ja täytetty palautuslomake Bovuma sähköpostitse ilmoittamaan osoitteeseen. Varmista, että annat paketille Track and Trace -koodin.
 • Vaihe 3: Vastaanota jäljellä oleva summa tilillesi.Kun yhteistyökumppani on vastaanottanut paketin kunnossa, Bovuma varmistaa, että maksamatta oleva summa palautetaan pankkitilillesi 5 työpäivän kuluessa paketin vastaanottamisesta.
Pakettia ei noudettu noutopisteestä?


Tästä joudumme veloittamaan lisäkustannuksia. Voit valita seuraavien kahden vaihtoehdon välillä:

 1. Voimme lähettää paketin uudelleen 7,95 euron maksua vastaan.
 2. Saat hyvityksen, mutta se voi olla enintään 50 % ostoksen arvosta.


* Henkilökohtaisten tavaroiden (kuten nimellä tai päivämäärällä varustettujen rannekorujen) ja hygieniatuotteiden (kuten rintaliivit, alusvaatteet, naamarit, hammasharjat jne.) palauttaminen ei ole laillisesti mahdollista.

  Ilmainen toimitus

  Asiakkaat Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa hyötyvät nyt ILMAISESTA toimituksesta!

  Tyytyväisyystakuu

  Sovellamme 100 %:n tyytyväisyystakuuta, koska olemme todella tyytyväisiä vasta, kun myös asiakas on.